Archiver #UneArchiveCest

Archiver #UneArchiveCest

La campagne #UneArchiveCest est la première campagne de réseaux sociaux de l’ICA à être archivée, grâce à la collaboration de la Société des Archivistes et Gestionnaires de Documents Catalans (AAC) !

L’ensemble des tweets liés à la campagne est capté et archivé dans un fonds dédié par l’ AAC qui travaille également avec l’ICA pour établir une stratégie d’archivage des réseaux sociaux de l’ICA sur le long terme.

L’AAC organise également avec l’ICA un webinaire sur l’archivage des réseaux sociaux pour la journée « Outils et normes open source » de la Semaine Internationale des Archives 2020, samedi 13 juin pour faire partager son expertise dans le domaine.

Le webinaire se tiendra en espagnol, et sera diffusé sur le Live de la page facebook de l’ICA. Le support de présentation sera traduit en anglais et en français.   

Venez nombreux !

Arxivant #UnArxiuÉs

La campanya #UnArxiuEs és la primera campanya de xarxes socials de l’ICA que s’arxivarà, gràcies a la col·laboració de l’Associació d’Arxivers·Gestors de Documents de Catalunya (AAC)!

El conjunt de tuits relacionats amb la campanya són capturats i conservats en un arxiu específic per part de l’AAC, que també està treballant amb l’ICA per establir una estratègia d’arxiu de les xarxes socials a llarg termini per l’ICA.

L’AAC organitza també, juntament amb l’ICA, un webinar sobre arxiu de xarxes socials amb motiu de la jornada “Eines i estàndards Open Source” de la Setmana Internacional d’Arxius 2020, el dissabte 13 de juny, per compartir la seva experiència en aquest camp.

El webinar es realitzarà en espanyol, i serà transmès en viu a la pàgina de facebook de l’ICA. El material de la presentació es traduirà a l’anglès i el francès.

Vine i uneix-te a nosaltres!