ICA Congress announced for Barcelona, October 2025

ICA has announced that its 2025 Congress will be held in Barcelona. We now have three live meetings to look forward to: in Rome (September 2022, conference); in Abu Dhabi (October 2023, congress); and in Barcelona (October 2025, also a congress). Text in Catalan follows.

El Consell Internacional d’Arxius (CIA/ICA) es complau en anunciar que el Congres es celebrarà a Barcelona (Catalunya, Espanya) durant el mes d’octubre. El congrés serà organitzat per l’ICA, el Govern de Catalunya, l’Ajuntament de Barcelona i l’Associació de Professionals de l’Arxivística i la Gestió de Documents de Catalunya.

El CIA/ICA espera treballar amb els nostres col·legues a Catalunya en el desenvolupament d’un Congrés dinàmic i atractiu que parli i tracti els problemes dels arxius i dels reptes als que s’enfronta i s’enfrontarà la professió.  

Aquesta serà la primera vegada que la Ciutat de Barcelona acull el Congrés Internacional de l’ICA. Barcelona és una de les grans metròpolis de la Mediterrània i compta amb una amplia experiència en organitzar grans esdeveniments com els Jocs Olímpics (1992), el Fòrum Universal de les Cultures (2004) o el Congrés Mundial del Mòbil. També és un dels punts més importants en l’àmbit cultural, econòmic i financer del sud d’Europa, amb una llarga història que les persones que participin podran descobrir durant el Congrés del 2025. Esperem rebre’t!